EXTRA_LOGO_GEEL.png

OVER EXTRA

Wat maakt extra zo extra? Is het onze persoonlijke aandacht die wij geven aan onze opdrachtgevers of is het de begeleiding en trainingen die wij geven aan onze medewerkers.

Een geslaagd event begint immers bij professionele, energieke en representatieve medewerkers. Daarom besteden wij extra aandacht aan het opbouwen en onderhouden van relaties met zowel onze klanten als onze medewerkers.

De extra aandacht zie je terug door leuke activiteiten te organiseren, professionele trainingen en toffe studentendeals aan te bieden, zoals: een sportschool- of fietsabonnement, om de kleine obstakels van de student weg te nemen. Op die manier zorgen we voor een enthousiast team die net even die extra meters lopen voor onze opdrachtgevers.

Zo kunnen zij op hun beurt weer uitdragen waar EXTRA voor staat: in een passend samengesteld team net dat stukje extra leveren wat een event nodig heeft.

Of je nu opzoek bent naar extra werk of extra personeel, bij extra zit je dan zeker goed!

Extra is het studenten uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vervullen van de personeelsvraag in de hospitality branche in regio Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi.

Over_ons-removebg-preview.png

FLEXIBELE 
STUDENTEN BIJBAAN