top of page
Patroon_BG_40%.png

STUDENTEN UITZENDBUREAU BUSSUM

Winkelmedewerker Adyen.JPG

Zoek je een evenementenuitzendbureau in Bussum? Dan ben je bij EXTRA aan het juiste adres.

Bij EXTRA richten we ons voornamelijk op het leveren van flexibel personeel voor de hospitality sector, inclusief evenementenlocaties, catering en eventbureaus.

Wij streven ernaar om dagelijks de perfecte match te creëren tussen werkgevers en uitzendkrachten. Onze zorgvuldige aanpak garandeert niet alleen een fijne werkomgeving, maar straalt ook positief af op de gasten.

Heb je behoefte aan personeel dat dat beetje EXTRA biedt? Neem gerust contact met ons op.

Of ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan als student in de regio Bussum? Schrijf je hier in.

En wist je dat we naast Bussum ook personeel leveren in Amsterdam, Utrecht en Hilversum?

IMG_3952.jpg

HORECAPERSONEEL
BUSSUM

Bij Uitzendbureau Extra zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig horeca- en eventpersoneel in Bussum en de omliggende regio.

 

Onze zorgvuldig geselecteerde professionals blinken uit in gastvrijheid en vakbekwaamheid. Of je nu personeel nodig hebt voor speciale evenementen of op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je horecagelegenheid, wij staan voor je klaar. Samen werken we aan het verheffen van de horeca- en evenementenervaring in Bussum.

 

Bij Uitzendbureau Extra draait alles om dat extraatje om van elk evenement een succes te maken.

Patroon_BG_40%.png

BIJBAAN NAAST JE
STUDIE IN BUSSUM

Op zoek naar de perfecte bijbaan als student? Bij Uitzendbureau Extra bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Dat maakt het ideaal om te combineren met je studie én om samen met je vrienden te werken. Klinkt goed, toch?

 

Bij Uitzendbureau Extra begrijpen we dat het studentenleven druk kan zijn. Daarom geven we jou de vrijheid om je werkschema aan te passen. Weekendwerk? Geen probleem. Rustiger aan tijdens examens? Dat begrijpen we. Jij hebt de controle!

En wat is er leuker dan werken met vrienden? Bij Uitzendbureau Extra kan dat. Dus waar wacht je nog op?

Bij ons vind je niet alleen een flexibele baan, maar ook kansen om jezelf te ontwikkelen. Van horeca tot administratief werk, wij hebben de juiste job voor jou.

Klaar om de controle over je bijbaan te nemen? Sluit je aan bij Uitzendbureau Extra en ontdek hoe leuk werken als student kan zijn. Meld je vandaag nog aan en begin het avontuur, samen met je vrienden! 😉

WAAROM EEN STUDENTEN UITZENDBUREAU

Het kiezen voor een uitzendbureau kan meerdere voordelen bieden. Zo worden uitzendbureau's vaak ingezet voor korte, drukke periodes. Waar eigen personeel doorbetaald dient te worden betaal je bij een uitzendbureau alleen voor de ingezette uren. 

Zoals je veel al ziet in de evenementen branche zijn heb je maar een aantal maanden in het jaar waar je moet vlammen en zijn er ook een aantal maanden waar er weinig evenementen plaatsvinden. Deze kunnen makkelijk opgevuld worden door de inzet van flexibel personeel. 

Naast het opvullen van tijdelijke personeelsbehoeftes zijn er uiteraard meer voordelen van uitzendbureau's.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit: Wij begrijpen dat jouw bedrijf op zoek is naar betrouwbare en professionele studenten om het team aan te vullen. Daarom screenen wij onze kandidaten grondig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen.

Flexibiliteit: Als studenten uitzendbureau begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Onze studenten zijn beschikbaar voor korte projecten, parttime werk of voltijdse functies, waardoor je de flexibiliteit hebt om personeel aan te nemen wanneer jij het nodig hebt.

Expertise in Diverse Sectoren: Of je nu personeel nodig hebt voor administratieve ondersteuning, evenementen, horeca, of iets anders, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan getalenteerde studenten in verschillende vakgebieden.

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

bottom of page