top of page
EXTRA_LOGO_GROEN.png
Patroon_BG_40%.png

EXTRA
VERDIENEN

BIJ EXTRA

Vrouwelijke promotiemedewerker van extra met een spiegel waar het logo van extra in verwerkt is met een blauwe matchende outfit
Mannelijke promotiemedewerker van extra die met een spiegel poseert in de huisstijl van extra met een matchende blauwe outfit
Twee vrouwelijk promotiemedewerkers van EXTRA die aan het werk zijn voor de H&M en polaroids uitdelen in de winkel

EXTRA GELD VERDIENEN
DOOR TE WERKEN OP
SERIEUS LEUKE EVENTS

Een bijbaan in de horeca is de ideale manier om

werkervaring op te doen, je sociale vaardigheden te ontwikkelen en een EXTRA zakcentje te verdienen. Jouw studieprioriteiten natuurlijk voorop. Dus of je nu een paar uur per week beschikbaar bent of juist meer wilt werken tijdens vakanties, bij EXTRA kan je werken wanneer het jouw uitkomt.

EXTRA ZOU EXTRA NIET ZIJN ZONDER

IETS EXTRA'S

Door te werken voor EXTRA verdien je automatisch punten die je kan inwisselen voor verrassende studenten deals. Hoe harder je werkt en hoe meer je je best doet voor de opdrachtgever, hoe meer punten je ontvangt voor die ene leuke beloning.

Een padelracket van adidas die kan je verdienen met het medewerkersloyaliteitssysteem van extra.
Patroon_BG_40%.png
Opdrachtenoverzicht van de planningsapp van extra met openstaande diensten bij het Hilton en een cateraar

MORGEN TIJD, VANDAAG
AANMELDEN

Iedere EXTRA medewerker heeft de EXTRA app op zijn telefoon waar hij of zij direct kan inzien welk event er staat te springen om EXTRA handjes. Zij zijn dan in staat zich direct aan te melden voor het event. 

EXTRA kan dit nog een EXTRA push geven via een speciale melding of kan een hoogwaardige selectie maken via de EXTRA Ambassadeurs. 

bottom of page