top of page
EXTRA_LOGO_GEEL.png

OVER EXTRA

RUNNER UP :

EXTRA is het exclusieve event uitzendbureau dat hoog gekwalificeerd hospitality - personeel levert aan cateraars, evenementenlocaties en eventbureaus. EXTRA levert onder andere horeca personeel op bruiloften, concerten, festivals, voetbalwedstrijden en nog veel meer unieke evenementen.

 

Al deze evenementen vinden op verschillende locaties plaats maar EXTRA is vooral werkzaam in de toffe omgevingen van Amsterdam, Utrecht, ’t Gooi en Den Haag.

โ€‹

MEDEWERKERS LOYALITEITSSYSTEEM

โ€‹

Tegenwoordig is het lastig om aan personeel te komen, laat staan loyaal personeel. Daarom is het belangrijk om hier extra aandacht aan te geven. 

โ€‹

De medewerkers van EXTRA staan voorop, daarom heeft EXTRA een medewerkers loyaliteit systeem ontwikkeld genaamd Extraatje. Het systeem is gekoppeld aan de prestatie van de medewerkers. EXTRA vindt het belangrijk dat de medewerkers worden beloond voor hun goede gedrag. Door de beloning gaat de kwaliteit van het werk omhoog wat ook in voordeel is van de opdrachtgever . Zo verdient het personeel leuke Extraatjes en verdienen de opdrachtgevers het top team van EXTRA.

โ€‹

Daarnaast kunnen we sturen naar bepaalde opdrachten en/of verhogen we de kans om moeilijk vervulde opdrachten alsnog te vervullen.

โ€‹

"DE MEDEWERKERS STAAN BIJ

EXTRA VOOROP"

โ€‹

Dit heeft onder andere geleid tot een groot personeelsbestand. EXTRA is zelfs zo overtuigd dat ze garanties geven bij personeelsvulling.  Door de Extra persoonlijke aandacht bestaat het team uit hoog gekwalificeerd personeel dat flexibel te werk gaat met een verzorgend uiterlijk. Voor EXTRA is het belangrijk dat de klanten een avond hebben waar ze nog lang over zullen praten, met het team van EXTRA waarin er met passie wordt gewerkt lukt dit keer op keer. 

โ€‹

EXTRA ZET TEAMS KLAAR 

โ€‹

EXTRA levert een team aan dat voor elkaar klaar staat en kijkt daarbij goed naar de onderlinge relaties.  Om als een echt team te werken zorgt EXTRA dat werknemers vaker met elkaar samenwerken waardoor de werknemers elkaar goed leren kennen. Dit heeft als gevolg dat er een teamverband ontstaat wat leidt tot succesvolle evenementen. Werknemers kunnen via de app vrienden en/of vrienden uitnodigen om samen te werken, waarin EXTRA zorgt dat ze bij elkaar komen.

 

Opdrachtgevers kunnen door middel van de app eigen pooltjes creëren. Zo kan er als een echt team worden gewerkt wat streeft naar een succesvol evenement.   

โ€‹

โ€‹

Training Benji's Baarsjesweg

Training.jpg

OP ZOEK NAAR EEN FLEXIBELE BIJBAAN IN DE HORECA?

Als je bij het team van EXTRA aansluit ga je niet alleen werken bij exclusieve evenementen je krijgt ook te maken met vele Extraatjes ๐ŸŽ. Je spaart punten waarmee je te gekke beloningen verdient, denk hierbij aan: Airpods, een gratis Videoland account en paddelen. EXTRA weet als geen ander hoe belangrijk flexibiliteit is, daarom kan je bij EXTRA zelf bepalen waar en wanneer je werkt.
 
Geen zin om een maand te wachten tot je eindelijk uitbetaald krijgt? Geen zorgen EXTRA doet aan wekelijkse uitbetaling en je krijgt per vervulde shift je punten binnen voor de leukste extraatjes! 

Klinkt dit als muziek in je oren? Meld je dan hier aan.

WAAROM EXTRA?

Wat maakt extra zo extra? Is het onze persoonlijke aandacht die wij geven aan onze opdrachtgevers of is het de begeleiding en trainingen die wij geven aan onze medewerkers.

โ€‹

Een geslaagd event begint immers bij professionele, energieke en representatieve medewerkers. Daarom besteden wij extra aandacht aan het opbouwen en onderhouden van relaties met zowel onze klanten als onze medewerkers.

โ€‹

De extra aandacht zie je terug door leuke activiteiten te organiseren, professionele trainingen en toffe studentendeals aan te bieden, zoals: een sportschool- of fietsabonnement, om de kleine obstakels van de student weg te nemen. Op die manier zorgen we voor een enthousiast team die net even die extra meters lopen voor onze opdrachtgevers.

โ€‹

Zo kunnen zij op hun beurt weer uitdragen waar EXTRA voor staat: in een passend samengesteld team net dat stukje extra leveren.

โ€‹

Of je nu opzoek bent naar extra werk of extra personeel, bij extra zit je dan zeker goed!

โ€‹

Extra is het studenten uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het vervullen van de personeelsvraag in de horeca, logistiek, sales en retail in regio Amsterdam, Utrecht en ‘t Gooi.

โ€‹

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of wil je weten hoe het is om bij ons te werken?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op zodat we alles kunnen vertellen over EXTRA.  

Kantoor Roemer Visscherstraat
okt. 2018

Kantoor Herengracht
okt. 2021

Lancering Extraatje
juni. 2022

Start KC-service
okt. 2017

KC-service wordt EXTRA
mrt. 2022

Nominering "Starter van het Jaar"
okt. 2022

EXTRA KLANTEN

bottom of page