top of page
EXTRA_LOGO_GEEL.png

EVENT UITZENDBUREAU
HILVERSUM

Ben je op zoek naar een event uitzendbureau in Hilversum? Dan ben je bij EXTRA op het juiste adres. 

Studenten uitzendbureau EXTRA levert voornamelijk (flexibel) personeel voor de hospitality branche, denk hierbij aan bijv. personeel voor evenementenlocaties, cateraars en eventbureau's.

 

EXTRA zorgt dagelijks voor de perfecte match tussen werkgever en uitzendkracht. Door zorgvuldig te kijken naar onderlinge relatie tussen werknemers garandeert EXTRA een fijne werkomgeving die werknemers vervolgens uitstralen naar zijn gasten. 

Zoek jij personeel met net het beetje EXTRA, neem dan contact met ons op.

Of ben je op zoek naar toffe studenten bijbaan in de omgeving van Hilversum, schrijf je dan hier in.

Naast Hilversum leveren wij ook personeel in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Bussum.

De fotomeiden_H&M.JPG
IMG_3952.jpg

EXTRA
HORECAPERSONEEL 

Goed horecapersoneel vinden is voor velen een hele opgave maar het is onze specialiteit. 

 

Horecapersoneel moet namelijk representatief zijn, horeca ervaring hebben, hard kunnen werken en gastvrij zijn.

Daarom hebben we de EXTRA academie ontwikkeld, een online trainingsplatvorm waar je alle kneepjes van het vak kan leren. Daarnaast hebben we een vaste trainingslocatie waar we mensen opleiden tot echt horeca professionals. 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Schermafbeelding_2022-04-14_om_14.05.40-removebg-preview.png
refurbished_airpods_pro_case-1_600x600_BGresize_16777215-tj-removebg-preview.png
JBL CHARGE 3.webp
Dinerbon.png
Wijck-sfeerbeeld-removebg-preview.png

EXTRAATJE

Naast leuke studentendeals die je krijgt na aanmelding wordt hard werken bij ons beloond. Daaarom hebben we het loyaliteitsprogramma "EXTRAATJE" ontwikkeld.

EXTRAATJE is gekoppeld aan onze EXTRA app. Hier kan je bijv. punten scoren door goede beoordelingen te halen, veel diensten te draaien en mensen voor te dragen. 

Deze punten kunnen je vervolgens inwisselen voor beloningen als Airpods, JBL boxen of een dinerbon voor twee personen. 

EXTRA_opdrachtenoverzicht.png

DE IDEALE STUDENTEN
BIJBAAN

Zoek je een extra bijbaan naast je studie? 

Stop dan met zoeken! Naast de vele extra's bieden wij een flexibele studenten bijbaan waarbij je onder andere op verschillende en tevens leuke events komt te werken. 

Als student is niks zo vervelend om aan een vast werkrooster te zitten en helemaal niet als dit ten kosten gaat van je studie of je sociale leven. Echter moet er ook geld op de plank komen om de leuke dingen in je vrije tijd te bekostigen. 

Daarom hebben we een app waarbij je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt. Dat allemaal samen met je vrienden! 

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

EXTRA KLANTEN

bottom of page