top of page
EXTRA_LOGO_GROEN.png
Patroon_BG_40%.png

EVENT UITZENDBUREAU HILVERSUM

Winkelmedewerker Adyen.JPG

Op zoek naar een event uitzendbureau in Hilversum? EXTRA is jouw ideale keuze.

Wij leveren voornamelijk flexibel personeel voor de hospitality branche, zoals evenementenlocaties, cateraars en eventbureaus.

Bij EXTRA streven we dagelijks naar de perfecte match tussen werkgever en uitzendkracht. Door nauwlettend te letten op de onderlinge relaties tussen werknemers, creëren we een positieve werkomgeving die zich vertaalt naar tevreden gasten.

Op zoek naar personeel met dat beetje EXTRA? Neem gerust contact met ons op.

Of ben je juist op zoek naar een geweldige studentenbijbaan in de omgeving van Hilversum? Schrijf je hier in.En vergeet niet, naast Hilversum leveren we ook personeel in Amsterdam, Utrecht en Bussum.

IMG_3952.jpg

EXTRA
EVENT PERSONEEL 

Het vinden van kwalitatief horecapersoneel kan een uitdaging zijn, maar het is onze specialiteit. We begrijpen dat horecapersoneel representatief moet zijn, ervaring in de horeca moet hebben, hard moet kunnen werken en gastvrij moet zijn.

Om deze eisen te waarborgen, hebben we de EXTRA Academie opgericht. Dit online trainingsplatform biedt de mogelijkheid om alle aspecten van het vak te leren. Daarnaast hebben we een vaste trainingslocatie waar we individuen opleiden tot echte horecaprofessionals.

 

Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze aanpak en hoe we jou kunnen helpen.

Patroon_BG_40%.png

DE PERFECTE BIJBAAN VOOR
STUDENTEN IN HILVERSUM

Op zoek naar de ideale studentenbijbaan? Uitzendbureau Extra biedt dé oplossing.

 

Hier heb je de vrijheid om te bepalen waar en wanneer je werkt, ideaal om te combineren met je studie en om met vrienden te werken. Onze flexibele banen variëren van horeca tot administratieve functies, zodat je kunt groeien in jouw carrière.

 

Sluit je aan bij Uitzendbureau Extra en ontdek hoe leuk werken als student kan zijn. Meld je vandaag nog aan en begin aan een avontuur dat je niet wilt missen! 😉

WAAROM EEN STUDENTEN UITZENDBUREAU

Het kiezen voor een uitzendbureau kan meerdere voordelen bieden. Zo worden uitzendbureau's vaak ingezet voor korte, drukke periodes. Waar eigen personeel doorbetaald dient te worden betaal je bij een uitzendbureau alleen voor de ingezette uren. 

Zoals je veel al ziet in de evenementen branche zijn heb je maar een aantal maanden in het jaar waar je moet vlammen en zijn er ook een aantal maanden waar er weinig evenementen plaatsvinden. Deze kunnen makkelijk opgevuld worden door de inzet van flexibel personeel. 

Naast het opvullen van tijdelijke personeelsbehoeftes zijn er uiteraard meer voordelen van uitzendbureau's.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit: Wij begrijpen dat jouw bedrijf op zoek is naar betrouwbare en professionele studenten om het team aan te vullen. Daarom screenen wij onze kandidaten grondig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen.

Flexibiliteit: Als studenten uitzendbureau begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Onze studenten zijn beschikbaar voor korte projecten, parttime werk of voltijdse functies, waardoor je de flexibiliteit hebt om personeel aan te nemen wanneer jij het nodig hebt.

Expertise in Diverse Sectoren: Of je nu personeel nodig hebt voor administratieve ondersteuning, evenementen, horeca, of iets anders, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan getalenteerde studenten in verschillende vakgebieden.

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

bottom of page