top of page
EXTRA_LOGO_GROEN.png
Patroon_BG_40%.png

STUDENTEN UITZENDBUREAU AMSTERDAM

Winkelmedewerker Adyen.JPG

โ€‹

Welkom bij EXTRA, hét studenten uitzendbureau in Amsterdam! Of je nu extra personeel zoekt of op zoek bent naar flexibel werk, bij EXTRA staan we voor je klaar.

โ€‹

Onze grote pool van representatieve studenten is niet alleen beschikbaar in Amsterdam, maar ook in Utrecht, Hilversum en Bussum. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

โ€‹

Of je nu tijdelijk personeel nodig hebt voor evenementen, administratieve ondersteuning, of langdurige werkrelaties zoekt, wij hebben de juiste mensen voor je

.

Dus, ben je op zoek naar extra personeel of werk? Laten we samenwerken en ontdekken hoe EXTRA jou kan helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en maak deel uit van ons netwerk in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Bussum en daarbuiten!

IMG_3952.jpg

EXTRA
PERSONEEL 

Wij begrijpen dat het vinden van geschikt personeel tijdrovend kan zijn. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen, inclusief werving, selectie, contracten en salarisadministratie. Vertrouw op onze expertise in het selecteren van de juiste kandidaten die perfect bij jouw bedrijf passen.

โ€‹

Onze studentenpool is goed opgeleid, gemotiveerd en flexibel. Ze kunnen snel ingezet worden, of het nu piekmomenten, seizoenswerk of langdurige behoeften betreft.

 

Met onze focus op hoogwaardige, persoonlijke service en snelle oplossingen zijn we een betrouwbare partner voor diverse bedrijven.

Kies voor EXTRA en ontdek vandaag nog hoe wij jouw team kunnen versterken en je bedrijfsdoelen kunnen realiseren. Neem contact met ons op!

Patroon_BG_40%.png

IDEALE BIJBAAN VOOR
STUDENTEN IN AMST
ERDAM

Op zoek naar de perfecte bijbaan als student? Bij Uitzendbureau Extra bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Dat maakt het ideaal om te combineren met je studie én om samen met je vrienden te werken. Klinkt goed, toch?

 

Bij Uitzendbureau Extra begrijpen we dat het studentenleven druk kan zijn. Daarom geven we jou de vrijheid om je werkschema aan te passen. Weekendwerk? Geen probleem. Rustiger aan tijdens examens? Dat begrijpen we. Jij hebt de controle!

En wat is er leuker dan werken met vrienden? Bij Uitzendbureau Extra kan dat. Dus waar wacht je nog op?

โ€‹

Bij ons vind je niet alleen een flexibele baan, maar ook kansen om jezelf te ontwikkelen. Van horeca tot administratief werk, wij hebben de juiste job voor jou.

Klaar om de controle over je bijbaan te nemen? Sluit je aan bij Uitzendbureau Extra en ontdek hoe leuk werken als student kan zijn. Meld je vandaag nog aan en begin het avontuur, samen met je vrienden! ๐Ÿ˜‰

WAAROM EEN STUDENTEN UITZENDBUREAU

Het kiezen voor een uitzendbureau kan meerdere voordelen bieden. Zo worden uitzendbureau's vaak ingezet voor korte, drukke periodes. Waar eigen personeel doorbetaald dient te worden betaal je bij een uitzendbureau alleen voor de ingezette uren. 

โ€‹

Zoals je veel al ziet in de evenementen branche zijn heb je maar een aantal maanden in het jaar waar je moet vlammen en zijn er ook een aantal maanden waar er weinig evenementen plaatsvinden. Deze kunnen makkelijk opgevuld worden door de inzet van flexibel personeel. 

โ€‹

Naast het opvullen van tijdelijke personeelsbehoeftes zijn er uiteraard meer voordelen van uitzendbureau's.

โ€‹

โ€‹

Betrouwbaarheid en Professionaliteit: Wij begrijpen dat jouw bedrijf op zoek is naar betrouwbare en professionele studenten om het team aan te vullen. Daarom screenen wij onze kandidaten grondig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen.

โ€‹

Flexibiliteit: Als studenten uitzendbureau begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Onze studenten zijn beschikbaar voor korte projecten, parttime werk of voltijdse functies, waardoor je de flexibiliteit hebt om personeel aan te nemen wanneer jij het nodig hebt.

โ€‹

Expertise in Diverse Sectoren: Of je nu personeel nodig hebt voor administratieve ondersteuning, evenementen, horeca, of iets anders, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan getalenteerde studenten in verschillende vakgebieden.

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

โ€‹

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

bottom of page