top of page
EXTRA_LOGO_GEEL.png

STUDENTEN UITZENDBUREAU
AMSTERDAM

Ben je op zoek naar een studenten uitzendbureau in Amsterdam? Of je nou werkgever bent die op zoek is naar extra ​personeel of een student die op zoek is naar een (extra) flexibele bijbaan.

Bij EXTRA hebben we een grote pool van representatieve 

studenten die klaar staan om jouw team te versterken. Onze studenten zijn goed opgeleid, gemotiveerd, flexibel en kunnen snel en efficiënt ingezet worden om jouw personeelsbehoefte te vervullen.

 

Onze planningsapp maakt het gemakkelijk voor klanten en medewerkers om in te loggen en hun beschikbaarheid aan te geven. Dit betekent dat we snel en efficiënt kunnen plannen.

Voor de student bieden we een leuke kans om werkervaring op te doen, nieuwe vaardigheden op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zoek jij personeel met net het beetje EXTRA, neem dan contact met ons op.

Of ben je op zoek naar toffe studenten bijbaan in de omgeving van Amsterdam, schrijf je dan hier in of bekijk onze vacatures.

Naast Amsterdam leveren wij ook personeel in de omgeving van Utrecht, Bussum en Hilversum.

De fotomeiden_H&M.JPG
IMG_3952.jpg
Winkelmedewerker Adyen.JPG

EXTRA
PERSONEEL 

Ben je op zoek naar extra personeel voor je logistieke, sales, horeca of retail team? Dan ben je bij EXTRA aan het juiste adres! Wij zijn een betrouwbare partner voor tijdelijke en langdurige personeelsoplossingen.

 

Bij EXTRA begrijpen we dat het vinden van geschikt personeel een tijdrovend en complex proces kan zijn. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen rondom de werving & selectie, contracten en salarisadministratie. Je kunt erop vertrouwen dat wij de beste kandidaten selecteren die passen bij jouw bedrijfscultuur en -behoeften.

 

Onze pool van studenten is goed opgeleid, gemotiveerd en flexibel. Zij kunnen snel en efficiënt worden ingezet om jouw team te versterken, of het nu gaat om piekmomenten, seizoensgebonden werk of langdurige personeelsbehoeften.

 

Met onze focus op het leveren van hoogwaardige, persoonlijke service en snelle oplossingen, hebben we ons bewezen als een betrouwbare en gewaardeerde partner voor een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren.

 

Kies voor EXTRA en profiteer van onze expertise en ervaring in het leveren van flexibele personeelsoplossingen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen jouw team te versterken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken!

Schermafbeelding_2022-04-14_om_14.05.40-removebg-preview.png
refurbished_airpods_pro_case-1_600x600_BGresize_16777215-tj-removebg-preview.png
JBL CHARGE 3.webp
Dinerbon.png
Wijck-sfeerbeeld-removebg-preview.png

EXTRAATJE

Naast leuke studentendeals die je krijgt na aanmelding wordt hard werken bij ons beloond. Daaarom hebben we het loyaliteitsprogramma "EXTRAATJE" ontwikkeld.

EXTRAATJE is gekoppeld aan onze EXTRA app. Hier kan je bijv. punten scoren door goede beoordelingen te halen, veel diensten te draaien en mensen voor te dragen. 

Deze punten kunnen je vervolgens inwisselen voor beloningen als Airpods, JBL boxen of een dinerbon voor twee personen. 

EXTRA_opdrachtenoverzicht.png

STUDENTEN
BIJBAAN

AMSTERDAM

Welkom bij Extra, het studenten uitzendbureau in Amsterdam! Wij begrijpen dat je als student altijd op zoek bent naar de perfecte bijbaan. Daarom zijn wij er om jou te helpen bij het vinden van de ideale job in de horeca, sales, logistiek en meer.

Bij Extra hebben we een ruime keuze aan vacatures, zodat er altijd iets is dat bij jou past. Of je nu een passie hebt voor de hospitality sector, een echte sales tijger bent of graag fysiek werk verricht, wij hebben de perfecte job voor jou!

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en energieke studenten die hun skills willen ontwikkelen en zichzelf willen uitdagen. Bij ons krijg je niet alleen de kans om werkervaring op te doen, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren van ervaren professionals.

Wij zorgen ervoor dat jouw bijbaan naadloos aansluit op jouw rooster, zodat je genoeg tijd hebt om te studeren, te feesten en alles wat je wilt doen. En het beste van alles? Je verdient ook nog eens geld terwijl je bezig bent met de dingen die jij leuk vindt!

Bij Extra zijn we er trots op dat we toffe studentenjobs in Amsterdam aanbieden. We zijn altijd op zoek naar de beste match tussen onze klanten en studenten, en we zijn ervan overtuigd dat we jouw ideale job hebben. Klaar om aan de slag te gaan?

 

Meld je vandaag nog aan bij Extra en start jouw avontuur als student-werknemer in Amsterdam!

Zoek je een (extra) bijbaan naast je studie? 

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

EXTRA KLANTEN

bottom of page