top of page

Waarom het werken bij een studenten uitzendbureau nou zo leuk is


uitzendbureau personeel is aan het poseren voor een groepsfoto

Als student is het lastig om een bijbaan te vinden die echt bij je past, bij je studie en natuurlijk is het ook fijn als die flexibel genoeg is om te combineren met je drukke agenda vol met colleges, tentamens en deadlines voor opdrachten. Een horeca studenten uitzendbureau kan hier de perfecte oplossing voor zijn. Het biedt niet alleen veel flexibiliteit, maar het biedt ook de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te netwerken.

Hieronder heb ik vijf redenen opgesomd waarom werken bij een horeca studenten uitzendbureau nou zo leuk is.


1. DIVERSITEIT

Werken voor een horeca studenten uitzendbureau biedt veel afwisseling. Je kan namelijk op verschillende locaties werken en bij verschillende bedrijven. Hierdoor kom je snel in contact met verschillend bedrijven en je doet tegelijkertijd ook veel ervaring op bij verschillende bedrijven in de horecasector. Het bied je dus ook de mogelijkheid om te netwerken met professionals in verschillende sectoren.


2. SNEL GELD VERDIENEN

Werken via een horeca studenten uitzendbureau kan goed betaald worden, vooral bij de drukke momenten of tijdens de feestdagen kan je goed betaald krijgen. Dit kan een goede manier zijn om snel wat extra geld te verdienen.


3. UITDAGING

Werken in de horeca is af en toe hectisch en dat maakt het juist zo leuk. Er is altijd wel iets te doen en er is van een doel wat je samen bereikt met je team op dat moment; de gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Dit zorgt voor teamspirit en dit geeft een kick als alles goed verloopt.


4. FLEXIBILITEIT

Een horeca uitzendbureau biedt veel flexibele werktijden aan. Heb jij het druk met sociale activiteiten en veel deadlines? Door de flexibele werktijden heb je naast je drukke agenda ook tijd om geld te verdienen door deze flexibel werktijden! Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke dagen of avonden je beschikbaar bent en hier wordt dan rekening mee gehouden bij het aanbieden van klussen. Dit betekent dat je dus kunt gaan werken wanneer, waar je maar wilt en wanneer het jou uitkomt.


5. MOGELIJKHEID OM DOOR TE GROEIEN

Wanneer jij het goed doet als horecamedewerker, zijn er mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende of andere taken binnen het bedrijf. Dit is natuurlijk een goede aanvulling op je CV en zo kun je jezelf mooi ontwikkelen buiten je studie om! Daarnaast zul je leren om met verschillende persoonlijkheden om te gaan en je leert om oplossingen te vinden voor problemen die zich kunnen voordoen. Daarnaast leer om je zelf te motiveren om het beste uit jezelf te halen en hoe je de lans krijgt om je zelf te ontwikkelen.


Oftewel, werken bij ene horeca studenten uitzendbureau biedt onwijs veel voordelen aan voor studenten die opzoek zijn naar flexibele bijbaan met uitdaging. Het is dus een goede manier om ervaring op te doen in horecasector, jezelf te ontwikkelen naast je studie, snel geld te verdienen, te netwerken en persoonlijk te groeien.

Bij EXTRA kan jij je flexibel indelen, snel geld verdienen en nog veel meer! Ben jij benieuwd? Meld je dan aan!


Comments


bottom of page