top of page

De leukste horeca events op een rijtje!
mensen hebben het gezellig op het terras

Wat zijn de leukste horeca events in Nederland?

Nederland is de perfecte plek om de ge-wel-di- ge events bij te wonen. Of het nu gaat om food trucks, bierfestivals of andere culinaire evenementen, er valt onwijs veel te doen en te ontdekken in Nederland. Hieronder heb ik een aantal leuke horeca events opgesteld in Nederland.


1. ROLLENDE KEUKENS

Het rollende keuken festivals vindt jaarlijks plaats in de geweldige stad Amsterdam en is een van de grootste food trucks festivals van Nederland. Je kan er ultiem genieten van een breed scala aan gerechten, van Aziatische specialiteiten tot zoete lekkernijen. Daarnaast vind je er allerlei muziekbands voor jong tot oud.
2. TASTE OF AMSTERDAM

presentatie foto van eten

Taste of Amsterdam is een culinair festival waarbij er veel verschillende restaurants in Amsterdam hun gerechten presenteren op een culinaire wijze. Veel van deze restaurants

presenteren hun gerechten in verschillende foodtrucks waar hun heerlijke gerechten kan

proeven.

Wanneer jij bij Taste of Amsterdam bent, kun je niet alleen genieten van deze culinaire gerechten, maar je kan zelfs deelnemen aan workshops die worden gegeven door masterchefs.

3. AMSTERDAM COCKTAIL WEEK

Ben jij ook zon gek van cocktails? Dan is het Amsterdam Cocktail week iets voor jou! Het is hét event voor cocktail liefhebbers. Tijdens deze week kan jij de ge-wel-dig-ste cocktails proeven van de beste en meest bijzondere bars en restaurants verspreid door de stad. Naast dat je heerlijk van de cocktails kan gaan genieten kan je ook zelf aan de slag gaan met shaken van cocktails er worden namelijk workshops gegeven!


Of je nu houdt van culinaire hoogstandjes of cocktails, er zijn onwijs veel geweldige horeca events in Nederland waar je van kunt genieten. Of je nou een student bent, een lokale inwoner of een toerist die Nederland bezoekt, deze 3 events zijn al de perfecte manier om te genieten van het beste wat de culinaire in Nederland te bieden heeft.
Comments


bottom of page