top of page

Wil je werken op het Amsterdam Dance Event?
Amsterdam dance event 2023

Hey medestudenten! Als je net als ik van elektronische muziek houdt en op zoek bent naar een geweldige ervaring, dan is het Amsterdam Dance Event (ADE) een evenement dat je niet mag missen. ADE is een van 's werelds grootste en meest toonaangevende elektronische muziekfestivals en conferenties, en ik ben hier om je alles te vertellen wat je moet weten over dit geweldige evenement.

Wat is ADE? ADE, oftewel het Amsterdam Dance Event, is een jaarlijks terugkerend vijfdaags evenement dat plaatsvindt in Amsterdam, Nederland. Het is een unieke combinatie van een muziekfestival en een conferentie, waar duizenden artiesten, professionals uit de muziekindustrie en muziekliefhebbers van over de hele wereld samenkomen. ADE staat bekend om zijn diverse line-up van dj's, producers, en live acts, variërend van house en techno tot EDM en nog veel meer.

Waar en wanneer vindt ADE plaats? ADE vindt plaats in de derde week van oktober en verspreidt zich over verschillende locaties in het bruisende Amsterdam. Dit betekent dat je de kans hebt om enkele van de meest iconische clubs, theaters en andere evenementenlocaties in de stad te bezoeken. Het evenement begint meestal op een woensdag en duurt tot en met zondag.

Werken op ADE:

wil je nou graag geld verdienen en genieten van de leukste festivals, dan is werken met ADE de beste keuze voor jou. ADE werkt vaak samen met verschillende leveranciers en dienstverleners, zoals geluids- en lichtbedrijven, cateringbedrijven en beveiligingsbedrijven. Ga werken bij een uitzendbureau die diensten aanbied bij festivals zoals ADE zodat jij op de vetste events kan staan. schrijf je in via deze link


Wat kun je verwachten op ADE?

  1. Optredens van wereldklasse: ADE trekt enkele van de grootste namen in de elektronische muziekindustrie aan. Je kunt verwachten dat artiesten zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Carl Cox, en vele anderen op de line-up staan.

  2. Intieme optredens: Naast de grote podia zijn er ook tal van kleinere evenementen en intieme optredens in clubs en bars in heel Amsterdam. Dit is een geweldige kans om opkomende talenten te ontdekken.

Hoe kun je tickets krijgen? Tickets voor ADE zijn meestal online verkrijgbaar op de officiële website van het evenement. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, afhankelijk van je budget en interesses. Zorg ervoor dat je je tickets op tijd koopt, want ADE is erg populair en de kaartjes kunnen snel uitverkocht raken.

Tips voor studenten:

  • Overweeg om een ADE-pass te kopen waarmee je toegang hebt tot meerdere evenementen en conferenties gedurende de week.

  • Plan je verblijf in Amsterdam op tijd en zoek naar betaalbare accommodatie, aangezien de stad tijdens ADE erg druk kan zijn.

  • Bereid je voor op lange nachten en vermoeiende dagen, want ADE staat bekend om zijn non-stop feesten.

  • Vergeet niet om je studentenkaart mee te nemen, want sommige evenementen bieden speciale kortingen voor studenten.

Kortom, het Amsterdam Dance Event is een must-visit voor alle muziekliefhebbers, vooral studenten die willen genieten van een onvergetelijke week vol muziek, feesten en inspiratie. Dus, trek je beste outfit aan en maak je klaar voor een van de meest opwindende elektronische muziekervaringen ter wereld!


Comments


bottom of page