top of page
Patroon_BG_40%.png

WELCOME TO EXTRA!
THE STUDENTS
EMPLOYMENT AGENCY

Winkelmedewerker van EXTRA die in de pop-up store werkt van Adyen

EVENT UITZENDBUREAU
UTRECHT

Op zoek naar een event uitzendbureau in Utrecht? Bij EXTRA zit je goed. Wij leveren flexibel personeel voor de hospitality branche, zoals evenementenlocaties, cateraars, eventbureaus en voetbalstadia.

EXTRA zorgt voor de perfecte match tussen werkgever en uitzendkracht, en garandeert een fijne werkomgeving die onze werknemers uitstralen naar hun gasten.

Op zoek naar personeel met dat beetje EXTRA? Neem contact met ons op. Of zoek je een toffe studentenbijbaan in de omgeving van Utrecht? Schrijf je hier in.

Wist je trouwens dat we ook personeel leveren in Amsterdam, Bussum en Hilversum?

Training.jpg

ADDITIONAL
STAFF 

Are you looking for EXTRA staff? EXTRA supplies personnel for the catering, logistics and retail sectors. Finding (EXTRA) good staff is quite a task for many, but it is our specialty. 

 

Staff must be representative, be able to work hard and be hospitable.

That is why we have developed the EXTRA academy, an online training platform where you can learn all the tricks of the trade. In addition, we have a permanent training location where we train people to become real professionals. 

 

Knowing more? Then takeContactus. 

Patroon_BG_40%.png

IDEALE STUDENTEN
BIJBAAN IN UTRECHT

Zoek je een extra bijbaan naast je studie in de omgeving van Utrecht? 

Stop dan met zoeken! Naast de vele extra's bieden wij een flexibele studenten bijbaan waarbij je onder andere op verschillende en tevens leuke events komt te werken. 

Als student is niks zo vervelend om aan een vast werkrooster te zitten en helemaal niet als dit ten kosten gaat van je studie of je sociale leven. Echter moet er ook geld op de plank komen om de leuke dingen in je vrije tijd te bekostigen. 

Daarom hebben we een app waarbij je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt. Dat allemaal samen met je vrienden! 

EVENT EMPLOYMENT OFFICE
AMSTERDAM

Are you looking for an event employment agency in Amsterdam? Then EXTRA is the right place for you. 

Student employment agency EXTRA mainly supplies (flexible) personnel for the hospitality industry, such as personnel for event locations, caterers and event agencies. 

 

EXTRA ensures the perfect match between employer and temporary worker on a daily basis. By carefully looking at the mutual relationship between employees, EXTRA guarantees a pleasant working environment that employees then radiate to their guests. 

Are you looking for staff with just that little EXTRA, take itContactwith us.

Or are you looking for cool student side jobs in the Amsterdam area, then write ushirin.

In addition to Amsterdam, we also provide personnel in the area ofUtrecht,BussumandHilversum.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit: Wij begrijpen dat jouw bedrijf op zoek is naar betrouwbare en professionele studenten om het team aan te vullen. Daarom screenen wij onze kandidaten grondig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen.

Flexibiliteit: Als studenten uitzendbureau begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Onze studenten zijn beschikbaar voor korte projecten, parttime werk of voltijdse functies, waardoor je de flexibiliteit hebt om personeel aan te nemen wanneer jij het nodig hebt.

Expertise in Diverse Sectoren: Of je nu personeel nodig hebt voor administratieve ondersteuning, evenementen, horeca, of iets anders, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan getalenteerde studenten in verschillende vakgebieden.

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

bottom of page