top of page
EXTRA_LOGO_GROEN.png
Patroon_BG_40%.png

STUDENTEN BIJBAAN UTRECHT

Winkelmedewerker van EXTRA die in de pop-up store werkt van Adyen

EVENT UITZENDBUREAU
UTRECHT

Op zoek naar een event uitzendbureau in Utrecht? Bij EXTRA zit je goed. Wij leveren flexibel personeel voor de hospitality branche, zoals evenementenlocaties, cateraars, eventbureaus en voetbalstadia.

EXTRA zorgt voor de perfecte match tussen werkgever en uitzendkracht, en garandeert een fijne werkomgeving die onze werknemers uitstralen naar hun gasten.

Op zoek naar personeel met dat beetje EXTRA? Neem contact met ons op. Of zoek je een toffe studentenbijbaan in de omgeving van Utrecht? Schrijf je hier in.

Wist je trouwens dat we ook personeel leveren in Amsterdam, Bussum en Hilversum?

Training.jpg

EXTRA HORECAPERSONEEL 
UTRECHT

Het vinden van goed horecapersoneel kan een uitdaging zijn, maar dat is precies waar we in uitblinken. Onze selectiecriteria zijn streng: we zoeken personeel dat representatief, ervaren in de horeca, hardwerkend en gastvrij is.

Om ervoor te zorgen dat ons personeel aan deze normen voldoet, hebben we de EXTRA Academie opgezet. Dit online trainingsplatform biedt zowel beginners als ervaren professionals de kans om de fijne kneepjes van het horecavak te leren. Onze trainingen zijn ontworpen om alle benodigde vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast hebben we een vaste trainingslocatie waar we mensen opleiden tot ware horecaprofessionals. Hier combineren we praktijkervaring met theoretische kennis.

Wil je meer weten over hoe we het juiste horecapersoneel voor jou kunnen vinden of hoe onze trainingen horecaprofessionals kunnen helpen groeien? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen je graag over onze aanpak en de voordelen van samenwerken met EXTRA.

Patroon_BG_40%.png

IDEALE STUDENTEN
BIJBAAN IN UTRECHT

Zoek je een extra bijbaan naast je studie in de omgeving van Utrecht? 

Stop dan met zoeken! Naast de vele extra's bieden wij een flexibele studenten bijbaan waarbij je onder andere op verschillende en tevens leuke events komt te werken. 

Als student is niks zo vervelend om aan een vast werkrooster te zitten en helemaal niet als dit ten kosten gaat van je studie of je sociale leven. Echter moet er ook geld op de plank komen om de leuke dingen in je vrije tijd te bekostigen. 

Daarom hebben we een app waarbij je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt. Dat allemaal samen met je vrienden! 

WAAROM EEN STUDENTEN UITZENDBUREAU

Het kiezen voor een uitzendbureau kan meerdere voordelen bieden. Zo worden uitzendbureau's vaak ingezet voor korte, drukke periodes. Waar eigen personeel doorbetaald dient te worden betaal je bij een uitzendbureau alleen voor de ingezette uren. 

Zoals je veel al ziet in de evenementen branche zijn heb je maar een aantal maanden in het jaar waar je moet vlammen en zijn er ook een aantal maanden waar er weinig evenementen plaatsvinden. Deze kunnen makkelijk opgevuld worden door de inzet van flexibel personeel. 

Naast het opvullen van tijdelijke personeelsbehoeftes zijn er uiteraard meer voordelen van uitzendbureau's.

Betrouwbaarheid en Professionaliteit: Wij begrijpen dat jouw bedrijf op zoek is naar betrouwbare en professionele studenten om het team aan te vullen. Daarom screenen wij onze kandidaten grondig om ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de hoogste normen.

Flexibiliteit: Als studenten uitzendbureau begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Onze studenten zijn beschikbaar voor korte projecten, parttime werk of voltijdse functies, waardoor je de flexibiliteit hebt om personeel aan te nemen wanneer jij het nodig hebt.

Expertise in Diverse Sectoren: Of je nu personeel nodig hebt voor administratieve ondersteuning, evenementen, horeca, of iets anders, ons uitzendbureau heeft een breed scala aan getalenteerde studenten in verschillende vakgebieden.

Wat zo relaxed is aan EXTRA is dat ik zelf bepaal waar, wanneer en met wie ik werk. Ik heb al op meerdere klussen in Amsterdam gestaan waarbij ik super veel nieuwe mensen heb leren kennen. De flexibiliteit en diversiteit is top voor iedere student en daarvoor krijg je ook nog eens lekker betaald!

Tess Jansen

Werken voor toffe beloningen, dat kan bij EXTRA! Nadat ik veel had gewerkt en dus veel punten had verzameld kon ik deze inruilen voor een jaarabonnement bij Swapfiets! Mijn volgende doel is om punten bij elkaar te werken voor een Airtag! Top concept!!!

Danique Laken

Van de vele bureaus waar ik werkzaam ben geweest in de Hospitality branche stijgt EXTRA boven de rest uit. Of het ligt aan de leuke klussen op A locaties, de fijne collega's of de toppers die dit bureau hebben opgezet durf ik niet te zeggen, maar als je op zoek bent naar een flexibele (bij)baan is EXTRA een aanrader!

Suzanne Maas

bottom of page